the vintage car centre bemmel

de werkplaats

Wow, wat een werkplaats

The Vintage Car Centre is uitgerust met een volledig nieuw ingerichte werkplaats. Alle apparatuur en gereedschappen die nodig zijn om auto’s te verbeteren en te onderhouden zijn uiteraard aanwezig. Daarnaast is het zo dat we een uitgebreid netwerk hebben van bedrijven in onze directe omgeving die gespecialiseerd zijn in klassieke auto’s en die ook werk verrichtten voor The Vintage Car Centre.

Mede daardoor zijn wij in staat om alle vormen van onderhoud, verbetering en restauratie uit te voeren.

Alle auto’s die door ons verkocht worden kunnen uiteraard ook bij ons worden onderhouden. Ook bij noodgevallen (pech onderweg) zullen wij onze klanten altijd ter zijde staan met advies en waar nodig reparaties.

Net zo mooi als het ooit was

Een vintage car mag de deur pas uit als wij er alles aan gedaan hebben om de auto weer net zo mooi te maken als hij ooit was.

Als u iedere week langs zou komen om koffie te drinken, dan ziet u langzaam maar zeker de oude glorie van een zeldzaam mooie auto weer tot leven komen. Het is een langdurig proces, onderdelen zijn vaak schaars en lastig te krijgen, maar wij stoppen niet voordat de auto weer perfect is.

Bijna dertig jaar ervaring

De ervaring van Jan Grashoff in de restauratie en verbetering van klassiekers is ongekend.

Niet alleen hebben zijn handige handen aan meer dan 500 auto’s gewerkt ook is zijn netwerk uit de directe omgeving van onschatbare waarde.

Van carrosserie tot motorrevisie bedrijf alle mogelijkheden zijn voor handen.
Daarom zijn wij niet alleen in staat onze eigen auto’s te verbeteren maar nemen ook opdrachten aan voor totale restauratie of delen daarvan.
Altijd in overleg en altijd binnen budget!

Geweldig geholpen en precies gevonden wat ik zocht. Was niet gemakkelijk, bedankt Jan!
km-testimonial-pic
Harold ScheerderKlant
Werkplaats foto's
loading