the vintage car centre bemmel

Veel gestelde vragen

Geweldig geholpen en precies gevonden wat ik zocht. Was niet gemakkelijk, bedankt Jan!
km-testimonial-pic
Harold ScheerderKlant
Een super oldtimer gekocht die ik nooit meer weg doe.
km-testimonial-pic
Nienke van VlietKlant

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

U kunt betalen per PIN, of via een factuur achteraf.

Is het mogelijk om een vrijblijvende optie op een vintage car te nemen?

U kunt een optie nemen voor twee weken.

Is jullie showroom altijd geopend?

Wij zijn op maandag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag op afspraak.

Ik ben op zoek naar een specifieke oldtimer die jullie op dit moment niet hebben. Kunnen jullie mij helpen zoeken?

Jazeker! Wij hebben een uitgebreid internationaal netwerk en kunnen vaak auto’s kopen die lastig te vinden zijn. Ook kunnen wij je adviseren over de technische staat van de auto.

Zit er garantie op mijn vintage car?

Als er iets met de auto is dan kunt u altijd bij ons terecht en dan lossen we het op.

Zit er een APK keuring op mijn vintage car?

Ja, al onze vintage cars worden in principe geleverd met een APK keuring. Deze keuring is twee jaar geldig.

Ik wil graag een buitenlands kenteken op mijn vintage car, kan dat?

Ja, dat kunnen we voor je regelen.

Ik heb een auto die ik bij jullie in consignatie wil zetten, kan dat?

Als wij de auto passend vinden binnen ons aanbod dan is consignatie bespreekbaar.

Is een oldtimer eigenlijk een goede investering?

Een oldtimer wordt vaak ‘geleend geld’ genoemd. Wij hebben eigenlijk nog nooit meegemaakt dat een goed onderhouden vintage car in waarde verminderd is. Sterker nog, over het algemeen worden oldtimers alleen maar meer waard. Naarmate de tijd vordert worden ze zeldzamer en treedt schaarste op, wat de prijs opdrijft. Daarnaast verkopen wij alleen auto’s die in uitstekende staat verkeren.

Kan ik langskomen om een auto te bekijken?

Uiteraard ben je van harte welkom om een van onze vintage cars te bekijken! Door de opstelling in de showroom zijn de auto’s over het algemeen niet direct klaar om een proefrit te maken. Maar als je serieuze interesse hebt in een auto dan zetten wij deze klaar voor een proefrit.

Ik ben me nog aan het orientieren op het kopen van een oldtimer. Kunnen jullie mij advies geven?

Natuurlijk kunnen wij je daarin adviseren. Welke vintage car het best bij u past hangt van veel dingen als persoonlijke smaak, gevoel bij een bepaald merk en budget af. We kunnen daar samen in alle rust over praten. Wij doen geen bulkverkoop van nieuwe auto’s, maar iedere vintage car is uniek.

Ik ben heel benieuwd naar de volledige geschiedenis van mijn vintage car, kennen jullie die?

In een aantal gevallen kunnen we je precies vertellen dat Mick Jagger ooit in deze auto gereden heeft en hem net voor de neus van Al Pachino weggekaapt heeft. Natuurlijk is het altijd leuk alas we dit soort achtergrond informatie kennen. Met auto’s van soms wel een halve eeuw oud is het alleen zo dat we die informatie vaak niet meer kunnen achterhalen.

Is het mogelijk dat jullie mijn vintage car afleveren op locatie?

We kunnen je vintage car overal afleveren, waar je maar wilt.

loading