the vintage car centre bemmel

jouw droomauto is ons motto

Over ons

The Vintage Car Centre is een jong en dynamisch bedrijf waar kennis en ambitie samenkomen.

Gestart in 2019 met de bouw van een fantastische showroom met klassieke auto’s vooral met bouwjaren tussen 1960 en 1985.

Door meer dan 27 jaar ervaring van één van de eigenaren (Jan Grashoff) mag je verwachten niet alleen bijzondere auto’s aan te treffen maar ook auto’s in een prachtige staat. Wat ons betreft is het niet alleen belangrijk hoe een auto eruitziet maar ook hoe de staat van de techniek is.

Alle auto’s worden door ons gerestaureerd en of hersteld daar waar nodig voordat ze te koop worden aangeboden. Wij zijn niet gespecialiseerd in een specifiek merk maar laten ons bij aankoop leiden door ons gevoel. Een auto kan mooi van uiterlijk zijn maar ook door bijvoorbeeld de gebruikte techniek.
U zult bij ons dan ook altijd diverse merken tegenkomen van Alfa tot Volkswagen en van BMW tot Mercedes.

Sommige bezoekers hebben ons verteld dat onze showroom lijkt op een museum waar je hebberig van wordt.

Wij kunnen niet anders dan eenieder uitnodigen om zelf te constateren of deze “beschuldigingen” juist zijn.

HEB JE EEN VRAAG?
NEEM CONTACT MET ONS OP

RDW erkend autobedrijf

The Vintage Car Centre is een RDW erkend bedrijf.

rdw-logo
The-Vintage-Car-Centre-wapen-transparant
Gemakkelijk bereikbaar

The Vintage Car Centre heeft een gunstige ligging vlakbij de snelweg. U neem de afslag Bemmel vanaf de A325 en dan bent u al bijna bij The Vintage Car Centre Bemmel.

Adres: Transportstraat 11, 6681 LP Bemmel

Kom eens langs

Je weet pas echt welke vintage car het best bij je past als je hem gezien hebt, dat begrijpen wij als geen ander. We nodigen je dan ook van harte uit om bij ons langs te komen in Bemmel. We zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag op afspraak.

loading